Διατροφή στην Κατάθλιψη

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ειδική δίαιτα που έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει την κατάθλιψη. Ενώ ορισμένα τρόφιμα μπορεί να μην διευκολύνουν τα συμπτώματά σας, μια υγιεινή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει ως μέρος της συνολικής θεραπείας.

10 Τρόποι για να αποφύγετε τους πειρασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η λιγούρα μας για το φαγητό είναι ο χειρότερος εχθρός μας κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους δυσκολευόμαστε να χάσουμε βάρος. Αυτές οι έντονες και ανεξέλεγκτες επιθυμίες για συγκεκριμένα τρόφιμα, είναι ως γνωστό ισχυρότερες απ’ ότι η κανονική πείνα.

Τι πρέπει να φάω αν έχω καρκίνο του στομάχου;

Η θεραπεία του καρκίνου του στομάχου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση κάποιου ή του συνόλου του στομάχου, συχνά επηρεάζει τις ορέξεις των ασθενών και τον τρόπο με τον οποίο αφομοιώνονται τα τρόφιμα.

Σχέδιο διατροφής πριν και μετά τη θεραπεία του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το παχύ έντερο είναι βασικός παράγοντας στο πεπτικό σας σύστημα, το οποίο επεξεργάζεται και παρέχει θρεπτικά συστατικά σε όλο το σώμα σας για να σας κρατήσει ισχυρούς και υγιείς. Έτσι, τρώγοντας καλά και διατηρώντας μια θρεπτική διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να προετοιμαστείτε και να ανακάμψετε από τις θεραπείες για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. 

Τρόποι να μάθετε στο παιδί σας να τρώει μόνο του σωστές τροφές.

Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, εκτός από την ανάγκη τους για ενέργεια μέσω πολλών διαφορετικών τύπων τροφής, οι γονείς πρέπει επίσης να τα διδάξουν να τρώνε ανεξάρτητα. Η αυτοτροφοδότηση είναι ένα σημαντικό στάδιο στην ανάπτυξη των παιδιών, το οποίο χρειάζεται προφανώς κάποια ικανότητα.

Η διατροφή είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης ενός παιδιού

Οι περισσότεροι γονείς κατανοούν τη σημασία της καλής διατροφής για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν φυσικά, αλλά η αναδυόμενη επιστήμη έχει δείξει ότι η διατροφή μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγεία των παιδιών με άλλους εκπληκτικούς τρόπους.