Δεν υπάρχει μία Δίαιτα / Διατροφή για όλους !

Η αρχή μας ! Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός !

Τα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας για την επιλογή της ιδανικής δίαιτας είναι το ιστορικό της οικογένειάς μας, ο μεταβολισμός μας, τα επίπεδα άσκησης που έχουμε, η ηλικία μας, το φύλο και κυρίως οι γευστικές μας προτιμήσεις.

Όταν κάνουμε διατροφή / δίαιτα είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται σ’ αυτήν φαγητά που μας αρέσουν διαφορετικά στερούμε από τον εαυτό μας την ευχαρίστηση ενός γεύματος και πολύ σύντομα εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια.

Στόχος μας : Απώλεια του Λιπώδους Ιστού, σωστή υγιεινή απώλεια βάρους, μειωση του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα Ασθενη ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / διαιτας  το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

10 Τρόποι για να αποφύγετε τους πειρασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας

Η λιγούρα μας για το φαγητό είναι ο χειρότερος εχθρός μας κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους δυσκολευόμαστε να χάσουμε βάρος. Αυτές οι έντονες και ανεξέλεγκτες επιθυμίες για συγκεκριμένα τρόφιμα, είναι ως γνωστό ισχυρότερες απ’ ότι η κανονική πείνα.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα με 3 απλά βήματα, με βάση την επιστήμη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε πολύ γρήγορα  βάρος.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς  τους τρόπους θα σας κάνουν να αισθάνεστε πεινασμένοι και ανικανοποίητοι.

Εάν δεν έχετε τη δύναμη της θέλησης τότε η πείνα θα σας κάνει να παραιτηθείτε γρήγορα από αυτά τα σχέδια.

Το παρακάτω σχέδιο θα:

  • Μειώσει σημαντικά την όρεξή σας.
  • Σας κάνει να χάσετε βάρος γρήγορα, χωρίς πείνα.
  • Βελτιώσει ταυτόχρονα τον μεταβολισμό σας

Νιώστε κορεσμό με λιγότερες θερμίδες:

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα συναντήσετε όταν μειώνετε τις θερμίδες πρόσληψής σας είναι η αίσθηση πληρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν πεινάσετε είναι προτιμότερο να είστε έτοιμοι να αποφύγετε την υπερκατανάλωση φαγητών όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. 

8 διατροφικά tips που ακολουθούν οι διαιτολόγοι / διατροφολόγοι

Θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά; Οι καλύτεροι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι θα σας προτείνουν το ιδανικό εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας σχετικά με τη διατροφή.