Δεν υπάρχει μία Δίαιτα / Διατροφή για όλους !

Η αρχή μας ! Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός !

Τα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας για την επιλογή της ιδανικής δίαιτας είναι το ιστορικό της οικογένειάς μας, ο μεταβολισμός μας, τα επίπεδα άσκησης που έχουμε, η ηλικία μας, το φύλο και κυρίως οι γευστικές μας προτιμήσεις.

Όταν κάνουμε διατροφή / δίαιτα είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται σ’ αυτήν φαγητά που μας αρέσουν διαφορετικά στερούμε από τον εαυτό μας την ευχαρίστηση ενός γεύματος και πολύ σύντομα εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια.

Στόχος μας : Απώλεια του Λιπώδους Ιστού, σωστή υγιεινή απώλεια βάρους, μειωση του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα Ασθενη ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / διαιτας  το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Οι 9 καλύτερες συμβουλές από τον διαιτολόγο για επιτυχία του αδυνατίσματος !

Ο καλύτερος διαιτολόγος θα σε συμβουλέψει έτσι ώστε: να μπορέσεις να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις το βάρος σου.  Για μένα η πρώτη συμβουλή που δίνω ως Διαιτολόγος είναι : να οργανώσεις καλά τη διατροφή σου, χωρίς όμως να βγεις έξω από την καθημερινότητά σου.