Δεν υπάρχει μία Δίαιτα / Διατροφή για όλους !

Η αρχή μας ! Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός !

Τα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας για την επιλογή της ιδανικής δίαιτας είναι το ιστορικό της οικογένειάς μας, ο μεταβολισμός μας, τα επίπεδα άσκησης που έχουμε, η ηλικία μας, το φύλο και κυρίως οι γευστικές μας προτιμήσεις.

Όταν κάνουμε διατροφή / δίαιτα είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται σ’ αυτήν φαγητά που μας αρέσουν διαφορετικά στερούμε από τον εαυτό μας την ευχαρίστηση ενός γεύματος και πολύ σύντομα εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια.

Στόχος μας : Απώλεια του Λιπώδους Ιστού, σωστή υγιεινή απώλεια βάρους, μειωση του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα Ασθενη ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / διαιτας  το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Νέος Στόχος για αυτή την χρονιά : Το Τζίν Παντελόνι!

Έρευνες έχουν δείξει ότι αρκετοί άνθρωποι θεωρούν το φαγητό τον «καλύτερό τους φίλο», εξηγώντας ότι το φαγητό αφενός τους κάνει να νιώθουν όμορφα αφετέρου, είναι πάντα εκεί στις δύσκολες στιγμές.

Τα 11 καλύτερα σνακ για δίαιτα

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να κάνετε τρία μικρά γεύματα ανά τρεις  ώρες περίπου, μια καλή λύση είναι τα σνακ που δεν βλάπτουν τη διατροφή σας όπως π.χ οι σοκολάτες . Υπάρχουν διάφορες επιλογές για υγιεινά σνακ, που το καθένα περιέχει μέχρι και 100 θερμίδες.