Ιουλία Χαριστού ΔιατροφολόγοςΧρήσιμα άρθραΠαχυσαρκία ΕνηλίκωνΠοιες τροφές βοηθάνε για καλοσχηματισμένους μηρούς!

Αν έχετε ήδη δοκιμάσει τα πάντα για να μειώσετε τους μηρούς σας και δεν έχετε δει αποτελέσματα, μην ανησυχείτε, με αυτές τις απλές συμβουλές θα δείτε αξιοσημείωτες αλλαγές μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Οι 2 θεμελιώδεις αρχές είναι όπως καλά γνωρίζετε δίαιτα και άσκηση. Αν θέλετε να αδυνατίσετε τους μηρούς σας σε μία εβδομάδα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά πρόκειται να βοηθήσουν. Δώστε προσοχή!

  1. Μειώστε την ποσότητα αλατιού!

Αν θέλετε να μειώσετε τους μηρούς θα πρέπει να μειώσετε το αλάτι που τρώτε. Η κατακράτηση υγρών ευνοείται όταν η πρόσληψη αλατιού στη διατροφή είναι υψηλή ή όχι αρκετά χαμηλή. Τα προμαγειρεμένα προϊόντα περιέχουν συνήθως αρκετό αλάτι και θα πρέπει να τα αποφύγετε. Πρέπει να συνηθίσετε το μαγείρεμα με πολύ λίγο αλάτι και ιδανικά να χρησιμοποιείτε αλάτι Ιμαλαΐων που είναι ανεπεξέργαστο.

  1. Να καταναλώνετε περισσότερες πρωτεΐνες και λιγότερους υδατάνθρακες!

Πάνω απ 'όλα μιλάμε για απλούς υδατάνθρακες προέλευσης που θα πρέπει να αντικαταστήσουν την κατανάλωση ολόκληρων τροφίμων. Εκτός από ότι εμείς πρέπει να αυξήσουμε την κατανάλωση πρωτεϊνών και φυσικά το βράδυ θα πρέπει να καταναλώνουμε μόνο πρωτεΐνη ή / και κάποια φρούτα.

  1. Αποφύγετε τη ζάχαρη!

Η κατανάλωση απλών σακχάρων όπως η σοκολάτα, τα γλυκά, τα επιδόρπια κλπ, συσσωρεύονται στο σώμα ως λίπος συνήθως στην κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να μειώσετε την κατανάλωση τους.

  1. Αυξήστε την κατανάλωση νερού!

Οι μηροί είναι ένα μέρος του σώματος όπου συνήθως συσσωρεύονται πολλά λιπαρά και νερό και για να αποτρέψετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να πίνετε την ημέρα μεταξύ μισό λίτρο και 2 λίτρων νερού.

  1. Να καταναλώνετε λαχανικά και χυμούς φρούτων!

Μία από τις καλύτερες θεραπείες για να αδυνατίσετε τους μηρούς είναι να καταναλώνουν άφθονους χυμούς, φρούτα και ωμά λαχανικά, καθώς βοηθούν να απαλλαγείτε από το αποθηκευμένο λίπος του σώματος και σε αυτή την περίπτωση θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος από τους μηρούς καθώς είναι φυσικά καθαρτικά. Αυτό το είδος των χυμών θα πρέπει να ληφθεί σε ένα άδειο στομάχι ή μεταξύ των γευμάτων, αν είναι δυνατόν και δεν αναμιγνύεται με την τροφή.

Στο Διαιτολογικό Γραφείο της Κυρίας Χαριστού Ιουλίας μπορούμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο υγιεινό διατροφικό πλάνο για ενήλικες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες σε θρεπτικές ουσίες, τα προβλήματα υγείας που μπορεί να υπάρχουν, το άθλημα που ακολουθούν, τις ιδιαιτερότητες τους και βεβαίως με σκοπό να μειώσουμε τους δείκτες / τιμες της παχυσαρκίας, το βάρος και τον λιπώδη ιστό.

Πίσω →