Τρόφιμα που ελέγχουν τις ημικρανίες

 Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ημικρανία, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών αλλαγών, των ισχυρών οσμών, του άγχους, της απώλειας ύπνου, των διακυμάνσεων στα επίπεδα οιστρογόνων και των ορισμένων τροφίμων και ποτών. Το να αποφεύγετε τα τρόφιμα που τους προκαλούν μπορεί να μειώσει τον αριθμό και την ένταση των πονοκεφάλων που προκαλούνται. Παρακάτω αναφέρονται 5 από αυτά:

Τα θετικά και τα αρνητικά των κονσερβών

 Πολλοί αγοραστές παντοπωλείων επικεντρώνονται στην κατηγορία των νωπών προϊόντων αντί του κονσερβοποιημένου λαχανικού, θεωρώντας ότι κάνουν την καλύτερη επιλογή διατροφής. Αλλά κονσέρβες ή κατεψυγμένα προϊόντα μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη επιλογή. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς κονσερβοποιημένων λαχανικών σε σύγκριση με τα νωπά ή κατεψυγμένα προϊόντα.

μαυρο τσαι

10 Οφέλη του μαύρου τσαγιού που δεν γνωρίζατε!

Τόσο το πράσινο όσο και το μαύρο τσάι παρασκευάζονται από ένα θάμνο που ονομάζεται Camellia Sinesis, αλλά με διαφορετικές μεθόδους επεξεργασίας. Εκτός από τα φύλλα που μαραίνονται, τυλίγονται και θερμαίνονται, τα φύλλα του μαύρου τσαγιού ζυμώνονται πριν την τελική διαδικασία θέρμανσης.

Παρακάτω είναι 10 οφέλη για την υγεία από ένα ή δύο φλιτζάνια μαύρο τσάι σε τακτική βάση, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνιστάται το μαύρο τσάι να καταναλώνεται χωρίς πρόσθετα όπως γάλα ή ζάχαρη για να αξιοποιήσει πραγματικά τα οφέλη του.

Τα 7 καλύτερα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που μπορούν να μπουν σε smoothie!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πράσινο smoothie. Γεμάτα με φυτοσυστατικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και αντιοξειδωτικά, τα πράσινα smoothies μας αναζωογονούν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να ενσωματώσουμε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων στη διατροφή μας για να εξασφαλίσουμε μια επαρκή διατροφή.