Τα θετικά και τα αρνητικά των κονσερβών

 Πολλοί αγοραστές παντοπωλείων επικεντρώνονται στην κατηγορία των νωπών προϊόντων αντί του κονσερβοποιημένου λαχανικού, θεωρώντας ότι κάνουν την καλύτερη επιλογή διατροφής. Αλλά κονσέρβες ή κατεψυγμένα προϊόντα μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη επιλογή. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς κονσερβοποιημένων λαχανικών σε σύγκριση με τα νωπά ή κατεψυγμένα προϊόντα.

μαυρο τσαι

10 Οφέλη του μαύρου τσαγιού που δεν γνωρίζατε!

Τόσο το πράσινο όσο και το μαύρο τσάι παρασκευάζονται από ένα θάμνο που ονομάζεται Camellia Sinesis, αλλά με διαφορετικές μεθόδους επεξεργασίας. Εκτός από τα φύλλα που μαραίνονται, τυλίγονται και θερμαίνονται, τα φύλλα του μαύρου τσαγιού ζυμώνονται πριν την τελική διαδικασία θέρμανσης.

Παρακάτω είναι 10 οφέλη για την υγεία από ένα ή δύο φλιτζάνια μαύρο τσάι σε τακτική βάση, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνιστάται το μαύρο τσάι να καταναλώνεται χωρίς πρόσθετα όπως γάλα ή ζάχαρη για να αξιοποιήσει πραγματικά τα οφέλη του.

Τα 7 καλύτερα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που μπορούν να μπουν σε smoothie!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πράσινο smoothie. Γεμάτα με φυτοσυστατικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και αντιοξειδωτικά, τα πράσινα smoothies μας αναζωογονούν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να ενσωματώσουμε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων στη διατροφή μας για να εξασφαλίσουμε μια επαρκή διατροφή.

Τα 7 καλύτερα οφέλη για τα κάστανα

Τα κάστανα μπορεί να φαίνονται σαν ένα μέσο, καθημερινό καρύδι, αλλά υπάρχουν μια σειρά από σημαντικά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να διαχειριστούν το διαβήτη, τη βελτίωση της υγεία του πεπτικού συστήματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση των οστών, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, τη προστασία της καρδιαγγειακής υγείας, την αύξηση γνωστικής λειτουργίας και την πρόληψη χρόνιων ασθενειών.