Ιουλία Χαριστού Διατροφολόγοςe-Diet :: Δίαιτες εξ'αποστάσεωςΔιατροφικό πρόγραμμα διαλειμματικής νηστείας
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Βοηθάει όντως η διαλειμματική νηστεία στην απώλεια βάρους;

Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που ακολουθούν μια διαλείπουσα νηστεία και εκείνων που απλά μειώνουν την πρόσληψη θερμίδων συνολικά. Ένας αυξανόμενος όγκος ερευνών αποδεικνύει ότι μια καλύτερη στρατηγική είναι η βελτιστοποίηση της διατροφικής ποιότητας αυτού που ήδη τρώτε (λαχανικά, φρούτα, άπαχη πρωτεΐνη, δημητριακά ολικής αλέσεως και υγιή λίπη) έναντι νηστείας ή μέτρησης θερμίδων.

Επίσης, η επιστήμη υποδηλώνει ότι κάθε πιθανό όφελος από τη νηστεία ανακάμπτεται γρήγορα κατά τη διάρκεια της περιόδου κατανάλωσης τροφής, στο οποίο οι ορμόνες που καταστέλλουν την όρεξη αλλάζουν ταχύτητες για να σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμα πιο πεινασμένοι από ότι αισθανόσασταν στην αρχή. Ωστόσο, ορισμένοι πάσχοντες μπορούν να επωφεληθούν από την καθημερινή νηστεία εάν δυσκολεύονται να ακολουθήσουν  τις κλασσικές τύπου δίαιτες.

Ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ πρόγραμμα νηστείας 16: 8 μπορεί να βοηθήσει τα παχύσαρκα άτομα να χάσουν βάρος χωρίς να χρειάζεται να μετρήσουν όλες τις θερμίδες που καταναλώνουν. Αυτή η προσέγγιση στη νηστεία θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει εκείνους που μάχονται άλλα θέματα που σχετίζονται με το βάρος  όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση. Μια νέα επιστημονική ανασκόπηση υποδηλώνει ότι ένα σχέδιο 16: 8 νηστείας μπορεί να βοηθήσει το σώμα να βελτιώσει τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, καθώς και να μειώσει συνολικά την αρτηριακή πίεση μακροπρόθεσμα.

Το κόστος διαμορφώνετε ως εξής :

22€  1 επταήμερο εξατομικευμένο πλάνο

40€  2 επταήμερα εξατομικευμένα πλάνα

65€  4 επταήμερα εξατομικευμένα πλάνα

Πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο  ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας, μέσω email. Συμπληρώνετε ένα εκτενές ερωτηματολόγιο σχετικά με το life style σας, την κατάσταση της υγείας σας και τις διατροφικές σας συνήθειες κι εμείς σχεδιάζουμε για εσάς μια διατροφή προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Τρόπος πληρωμής:

  τραπεζική κατάθεση  ή     e-banking

 

Η διαλειμματική νηστεία ΔΕΝ πρέπει να ακολουθείτε  από ...

Παραγγελία

Πίσω →