Το νερό δεν είναι μόνο πόσιμο, είναι επίσης το νερό που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ένα ντους, το νερό για τα φυτά μας, και να πλένουμε τα κατοικίδια ζώα μας. Το νερό είναι απαραίτητο, αλλά η πλειοψηφία των υδροδοτήσεων μας είναι γεμάτη από δυσάρεστες ενώσεις οι οποίες σιγά σιγά καταστρέφουν την υγεία μας, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι. Χωρίς το κατάλληλο σύστημα διήθησης στη θέση του, είστε σε κίνδυνο να εκτεθείτε σε μια μεγάλη κατηγορία από χημικές τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, των φαρμακευτικών φαρμάκων, ακόμη και των περιττωμάτων από ζώα. Εδώ είναι μερικά από τα γεγονότα που πρέπει να ξέρετε για το νερό που είστε εκτεθειμένοι κάθε μέρα.

  1. Τα φυτοφάρμακα!

Τα φυτοφάρμακα, η απορροή λιπασμάτων είναι μια σοβαρή ανησυχία σε πολλά κράτη, ιδιαίτερα πρόσφατα για τις μεσοδυτικές πολιτείες. Τα φυτοφάρμακα έχουν διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας ήδη. Τα τρόφιμα, τα ρούχα, και οι εσωτερικοί χώροι μας ψεκάζονται με χημικές ουσίες.

  1. Τα φάρμακα!

Μελέτες έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι η παροχή νερού μας έχει μολυνθεί με φαρμακευτικές αγωγές. Τα αντιβιοτικά και τα αντικαταθλιπτικά βρίσκονται συνήθως σε ίχνη στο πόσιμο νερό αυτές τις μέρες, συμβάλλοντας ενδεχομένως σε μια σειρά από ζητήματα. Έχοντας αντιβιοτικά στο σύστημά σας για μια παρατεταμένη περίοδο, για παράδειγμα, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο να γίνουν ανθεκτικά στα αντιβιοτικά, ενδεχομένως να θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της υγείας σας. Τα αντικαταθλιπτικά, όταν καταναλωθούν μέσω του πόσιμου νερού σε μικρές ποσότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί επίσης να επηρεάσουν τη χημεία του εγκεφάλου.

  1. Οι φθαλικές ενώσεις!

Οι φθαλικοί εστέρες είναι κοινές χημικές ουσίες που βρίσκονται στα πλαστικά, που συνήθως χρησιμοποιούνται για να κάνουν το πλαστικό πιο ευέλικτο. Είναι εύκολο να απελευθερωθούν στο περιβάλλον, και η έρευνα δείχνει ότι είναι καρκινογόνες ουσίες. Οι φθαλικές ενώσεις μπορεί επίσης να φταίνε για τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του θυρεοειδούς η οποία, με τη σειρά της, επηρεάζει τις ορμόνες, το βάρος, και τη διάθεση.

  1. Τα περιττώματα των ζώων!

Το νερό σας μπορεί να περιέχει ζωικά κακά. Φυσικά, αυτά είναι μόνο ίχνη αλλά αυτό πραγματικά σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα γι 'αυτό; Μια πρόσφατη μελέτη ανέφερε ότι τα περιττώματα των χοίρων και τα βακτήρια βρέθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα στο πόσιμο νερό.

  1. Το αρσενικό!

Το αρσενικό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα του δέρματος και να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Αυτή η πρόσμειξη σε πόσιμο νερό είναι εντελώς απαράδεκτη.

Πίσω →