Ιουλία Χαριστού ΔιατροφολόγοςΧρήσιμα άρθραΔιατροφή και ΥποθυρεοειδισμόςΟι 10 πολύτιμες συμβουλές για την απώλεια βάρους στον υποθυρεοειδισμό
  1. Καταναλώνουμε 3,5 Lt νερό καθημερινά για την καλύτερη ενυδάτωση σας
  2. Αύξηση του ωραρίου του ύπνου σας. Δεν θα χάσετε βάρος αν δεν κοιμάστε αρκετά, οπότε βρείτε έναν τρόπο να έχετε 7-8 ώρες τη νύχτα.
  3. Αύξηση των φυτικών ινών στην διατροφή σας και καθαρή πρωτεΐνη χωρίς ορμόνες(βιολογικά προϊόντα)
  4. Βάλτε την γυμναστική στην ζωή σας
  5. Στόχος να τρώτε μέσα σε 10 ωρών, για παράδειγμα 10πμ έως 8μμ ή 8πμ έως 6μμ (ή για εσάς που ξυπνάτε αργά: 12μμ έως 10μμ)
  6. Αποφύγετε την καταναλώσεις ζάχαρης
  7. Αποφύγετε την καταναλώσεις γλουτένης
  8. Αύξηση της μυϊκής ενδυνάμωσης ώστε να έχετε μεγαλύτερη αντοχή
  9. Κρατήστε ημερολόγιο γευμάτων ώστε να δείτε πως έχουν αλλάξει τα γεύματα σας, σε σχέση με πριν
  10. Να ξεκινήσετε από αύριο αυτές τις συμβουλές και να μην το αναβάλετε ώστε να δείτε βελτίωση

Αναζητήστε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική και λειτουργική διατροφή για βοηθήσετε το θυρεοειδή αδένα , στο Διατολογικό μας Κέντρο «Χαριστού Ιουλία» για να σας βοηθήσουμε, να σας καθοδηγήσουμε, ή να συνθέσουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο - δίαιτα για Υποθυρεοειδισμό ή Hasimoto ή βρογχοκήλη κ.τ.λ.   με στόχο την μείωση του λιπώδους ιστού, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προσωπικές διατροφικές ιδιαιτερότητες, που θα είναι, εύκολο να το τηρήσετε.

Υπάρχει και η εξ αποστάσεως προσωπική διατροφή (e -diet).H παρακολούθηση του διαιτώμενου / ασθενή   μέσω e-diet γίνεται με αποστολή προγράμματος διατροφής κάθε εβδομάδα ή κάθε 2 εβδομάδες ή 4 εβδομάδες, ανάλογα το πώς θα κριθεί από τον Κλινικό  διαιτολόγο – διατροφολόγο και εξαρτάται από την πορεία του κάθε διαιτώμενου / ασθενή. Γίνεται συμπλήρωση ερωτηματολογίου (ιατρικού, διατροφικού, δραστηριότητας) ώστε το πρόγραμμα να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και γίνεται αποστολή του προγράμματος διατροφής ή των οδηγιών που επιθυμείτε για την επίλυση του προβλήματος που υπάρχει.

ΕΔΩ θα βρείτε τον σύνδεσμο για να προχωρήσετε σε εξ αποστάσεως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διατροφή !

 

Πίσω →