Τι παράγουν οι μέλισσες !

Πρόπολη: Παράγεται από τις μέλισσες και περιέχει εκκρίσεις από φλοιούς δέντρων, κερί, γύρη, ένζυμα κ.λπ. «Ενισχύει το ανοσοποιητικό και δρα προληπτικά στο κρυολόγημα. Υπάρχουν άνθρωποι που παρουσιάζουν δυσανεξία και αλλεργία στη γύρη και την πρόπολη, γι’ αυτό πρέπει να τις λαμβάνουν σε δόσεις που αυξάνονται σταδιακά» εξηγεί ο πνευμονολόγος. Η κατανάλωση είναι καθημερινή για 1 μήνα και μετά γίνεται διακοπή για άλλον 1,5. Συμβουλευτείτε το Διαιτολόγο σας για τη δοσολογία. 

Γύρη: Είναι ισχυρό αφροδισιακό! Επιπλέον βελτιώνει τη ροή του αίματος, ενώ έχει αντιβιοτική και αντιβακτηριακή δράση. «Ανοίγει την όρεξη, χαρίζει ενέργεια, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του στομάχου και μειώνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Η χρήση της δεν συνιστάται σε όσους εμφανίζουν αλλεργία σε «αυτήν» σας το επισημαίνουμε έως Διαιτολόγοι. 

Βασιλικός πολτός: Η τροφή της βασίλισσας των μελισσών ανεβάζει τη λίμπιντο και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Συνιστάται η κατανάλωσή του για 15 συνεχόμενες μέρες (με ειδικό δοσομετρικό κουταλάκι) και διακοπή για τρεις μήνες. Μετά μπορείτε να συνεχίσετε να το καταναλώνετε.

 

Πίσω →