Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες δεν αναπτύσσουν μεγαλύτερο μέγεθος στήθους είναι η ορμονική ανισορροπία, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω των τροφίμων διότι έχουν ορισμένες ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του μαστού. Όταν το σώμα παράγει υπερβολική τεστοστερόνη κατά την ανάπτυξη, η ανάπτυξη του στήθους εμποδίζεται. Έχει διαπιστωθεί ότι τα οιστρογόνα και παρόμοιες ουσίες, όπως οι ισοφλαβόνες, τα φυτοοιστρογόνα και τα αμινοξέα, ευνοούν την αύξηση του στήθους. Ως εκ τούτου, δείτε ποια τρόφιμα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας για να αυξήσετε τον όγκο του στήθους σας με φυσικό τρόπο και χωρίς να ρισκάρετε την υγεία σας.

  1. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως!

Περιέχουν φυτοστερόλες, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν την αύξηση στήθους. Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση τους 3 φορές την εβδομάδα με γάλα σόγιας ή αμυγδάλου.

  1. Οι ηλιόσποροι!

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη που αυξάνει τον όγκο του στήθους.

  1. Ο λιναρόσπορος!

Περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μέγεθος των μαστών. Μπορείτε να καταναλώνετε μέχρι και 3 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.

  1. Ο μάραθος!

Ο μάραθος μπορεί να διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών του μαστού, λόγω της περιεκτικότητας του σε φλαβονοειδή.

  1. Το αβοκάντο!

Αποτελείται από 10 απαραίτητα αμινοξέα και βιταμίνες που προωθούν την ανάπτυξη του μαστικού αδένα.

Ενώ υπάρχει μια εκτεταμένη λίστα τροφών που βοηθούν στην αύξηση του στήθους, είναι σημαντικό να έχουμε μια υγιεινή διατροφή και να αθλούμαστε με συνέπεια, επειδή θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο σας και να αισθάνεστε καλά.

Συμπέρασμα:

Πολλά από αυτά τα τρόφιμα υπάρχουν σε όλα τα σπίτια και καταναλώνονται τακτικά. Το δύσκολο κομμάτι είναι να γνωρίζουμε πόσο συχνά να τρώμε κάθε ένα από αυτά, και σε ποια ποσότητα.

Στο Διαιτολογικό Γραφείο της Κυρίας Χαριστού Ιουλίας μπορούμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο υγιεινό διατροφικό πλάνο για ενήλικες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες σε θρεπτικές ουσίες, τα προβλήματα υγείας που μπορεί να υπάρχουν, το άθλημα που ακολουθούν, τις ιδιαιτερότητες τους και βεβαίως με σκοπό να μειώσουμε τους δείκτες παχυσαρκίας, το βάρος και τον λιπώδη ιστό.

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη εξ' αποστάσεως. Διαλέξτε την προσωπική σας  Διατροφή για στητό, σφριγηλό στήθος και συμπληρώστε την φόρμα για άμεση παραγγελία.

 

Πίσω →