Τα αβοκάντο είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτή τη στιγμή και μπορείτε να τα βρείτε παντού, από κέικ σοκολάτας έως smoothies! Είναι πρακτικά ένα φρούτο, ωστόσο είναι μοναδικά επειδή περιέχουν 15 γραμμάρια υγιεινών λιπών και 20 διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων βιταμινών Β, σιδήρου, ψευδαργύρου, βιταμίνης Κ και φυλλικού οξέος) που καταστέλλουν τη φλεγμονή και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Διατροφικά, το αβοκάντο είναι ένα υγιές λίπος, δεδομένου ότι είναι 77% λιπαρά και αποτελείται κυρίως από μονοακόρεστο ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι το αντιφλεγμονώδες είδος. Τα αβοκάντο έχουν επίσης αποδειχθεί ότι έχουν ευεργετικές επιδράσεις στα γονίδια που συνδέονται με τον καρκίνο. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση αβοκάντο με λαχανικά δραματικά αύξησε την αντιοξειδωτική απορρόφηση.

Αναζητήστε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική και λειτουργική διατροφή για βοηθήσετε το θυρεοειδή αδένα , στο Διατολογικό μας Κέντρο «Χαριστού Ιουλία» για να σας βοηθήσουμε, να σας καθοδηγήσουμε, ή να συνθέσουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο - δίαιτα για Υποθυρεοειδισμό ή Hasimoto ή βρογχοκήλη κ.τ.λ.   με στόχο την μείωση του λιπώδους ιστού, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προσωπικές διατροφικές ιδιαιτερότητες, που θα είναι, εύκολο να το τηρήσετε.

Υπάρχει και η εξ αποστάσεως προσωπική διατροφή (e -diet).H παρακολούθηση του διαιτώμενου / ασθενή   μέσω e-diet γίνεται με αποστολή προγράμματος διατροφής κάθε εβδομάδα ή κάθε 2 εβδομάδες ή 4 εβδομάδες, ανάλογα το πώς θα κριθεί από τον Κλινικό  διαιτολόγο – διατροφολόγο και εξαρτάται από την πορεία του κάθε διαιτώμενου / ασθενή. Γίνεται συμπλήρωση ερωτηματολογίου (ιατρικού, διατροφικού, δραστηριότητας) ώστε το πρόγραμμα να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και γίνεται αποστολή του προγράμματος διατροφής ή των οδηγιών που επιθυμείτε για την επίλυση του προβλήματος που υπάρχει.

ΕΔΩ θα βρείτε τον σύνδεσμο για να προχωρήσετε σε εξ αποστάσεως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διατροφή !

 

Πίσω →