Τα πορτοκαλί φρούτα και λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητη για την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και για να φέρει την ενεργό θυρεοειδή ορμόνη στα κύτταρά σας. Περιέχουν επίσης βιταμίνη C, η οποία διεγείρει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων - ένα βασικό συστατικό του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Τα καρότα και οι γλυκοπατάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένιο, το οποίο διεγείρει τα Τ-κύτταρα και άλλους τύπους αντισωμάτων στο ανοσοποιητικό σύστημα για να προστατεύουν από μόλυνση. Τα καρότα περιέχουν επίσης μια σειρά από αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ικανότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι γλυκοπατάτες έχουν επίσης ανοσοποιητική ενίσχυση της βιταμίνης C, των βιταμινών Β, του σιδήρου και του φωσφόρου.

Το φαγητό που τρώτε μπορεί να είναι το φάρμακό σας, τρέφοντας το σώμα σας και τροφοδοτώντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Με την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη λειτουργία του θυρεοειδούς, έχετε τη δύναμη να αντιστρέψετε την κατάστασή σας και να παρακολουθήσετε τα συμπτώματα του χασιμότο να μειώνονται και ακόμη και να εξαφανίζονται!

Πίσω →