Ιουλία Χαριστού ΔιατροφολόγοςΧρήσιμα άρθραΔιατροφή και ΕμμηνόπαυσηΓιατί η πρωτεΐνη είναι σημαντική στη διατροφή κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης ;

Η πρωτεΐνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διατροφή σας, βοηθώντας το σώμα σας να ανακάμψει από ασθένειες και λοιμώξεις.

Τα ψάρια είναι καλή πηγή πρωτεϊνών και περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, το σκουμπρί και οι σαρδέλες, είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Θα πρέπει να στοχεύσετε να τρώτε τουλάχιστον 2 μερίδες ψαριών την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας μερίδας λιπαρών ψαριών. Μπορεί να είναι φρέσκα, κατεψυγμένα ή κονσερβοποιημένα, αλλά να θυμάστε ότι τα κονσερβοποιημένα και τα καπνιστά ψάρια συχνά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Το κρέας είναι μια ακόμη  καλή πηγή πρωτεΐνης. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη Β12..

Διαλέξτε τα άπαχα κομμάτια  κρέατος και πουλερικών χωρίς την πέτσα , όσο είναι δυνατόν, για να μειώσετε το λίπος. Επίσης, χρησιμοποιήστε πιο υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος, για παράδειγμα, ψήσιμο στη σχάρα και στον ατμό παρά το τηγάνισμα.

Η δίαιτα των Ορμονών
Όλες όσες έχουν ορμονικά προβλήματα, σίγουρα αντιμετωπίζουν και ζητήματα με το βάρος τους. Το διατροφικό αυτό πλάνο είναι σχεδιασμένο γι' αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο, για να το ακολουθήσετε απαιτείται πειθαρχία και θέληση.
Απλές τακτικές διατροφής, ενώνουν τα κομμάτια του σύνθετου ορμονικού «παζλ» κάθε γυναικείου οργανισμού, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος, αλλά και να απαλλαγείτε από διαταραχές, ενοχλήσεις και φλεγμονές, που σας εμποδίζουν να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Η κάθε ορμόνη παίζει και ένα διαφορετικό ρόλο και σε δεδομένες περιόδους της ζωής σας... τρελαίνεται και δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό και το σώμα σας. Η συγκεκριμένη διατροφή έχει σκοπό να καταπολεμήσει τις ορμονικές διαταραχές σε κάθε οργανισμό και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει απώλεια βάρους και λίπους
Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη εξ'αποστάσεως.

Διαλέξτε μία από τις παρακάτω δίαιτες και συμπληρώστε την φόρμα για άμεση παραγγελία :

 

7 ήμερο προσωπικό πρόγραμμα  διατροφής / δίαιτας  ή

28 ήμερων προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / δίαιτας  ή

14 ήμερο προσωπικο πρόγραμμα για Δίαιτα για μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους 

Πίσω →