Οι νεφροί είναι τα όργανα που φιλτράρουν τις τοξίνες και τα απόβλητα από το αίμα. Επειδή οι τοξίνες μπορεί να επηρεάσουν ολόκληρο το σώμα μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η υποστήριξη από τα νεφρά είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της γενικής υγείας. Χωρίς μια ισορροπημένη διατροφή, καθαρισμένο πόσιμο νερό, και τον καθαρισμό του σώματος, οι τοξίνες μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία των νεφρών, του ήπατος και των γειτονικών οργάνων και μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν σε πέτρες στα νεφρά και άλλα προβλήματα.

Ο καθαρισμός των νεφρών με μερικές γουλιές!

Ο καθαρισμός των νεφρών είναι μια απλή διαδικασία και δεν απαιτεί εξαντλητική προμήθεια εργαλείων ή συστατικά για να λειτουργήσει. Στην πραγματικότητα, απλά πίνοντας άφθονο καθαρισμένο νερό είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση ενός αποτελεσματικού καθαρισμού. Το νερό, ωστόσο, παρέχει μόνο ενυδάτωση. Τα παρακάτω 5 ποτά είναι αποτοξινωτικά των νεφρών:

  1. Ο χυμός κράνμπερι!

Ο χυμός μούρων είναι κράχτης για χρόνια ως υποστηρικτής του ουροποιητικού συστήματος. Η έρευνα δείχνει ότι τα βακκίνια μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, πιθανώς μειώνοντας την προσκόλληση των βακτηρίων στην κύστη και την ουρήθρα. Τα κράνμπερι μπορεί επίσης να είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό των νεφρών από την περίσσεια οξαλικού ασβεστίου, ένας από τους κύριους παράγοντες για τις πέτρες στα νεφρά . Όταν αγοράζετε χυμό κράνμπερι, πάντα να επιλέγετε ποικιλίες που είναι πιστοποιημένες βιολογικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα, ή να πάρετε ένα αποχυμωτή και να φτιάξετε το δικό σας.

  1. Ο χυμός παντζαριού!

Ο χυμός παντζαριού περιέχει βεταΐνη. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αυξάνει την οξύτητα των ούρων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο φωσφορικό ασβέστιο. Η απομάκρυνση του ασβεστίου από τα νεφρά προάγει όχι μόνο τη λειτουργία των νεφρών, αλλά μειώνει την πιθανότητα των λίθων των νεφρών.

  1. Ο χυμός λεμονιού!

Φυσικό όξινο, ο χυμός λεμονιού έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα κιτρικού στα ούρα, ένας παράγοντας που αποθαρρύνει τις πέτρες στα νεφρά. Για ένα γρήγορο καθαρισμό με λεμόνι των νεφρών, πιέστε 4-5 λεμόνια σε ένα λίτρο κρύο νερό και πιείτε το.

  1. Διάφοροι χυμοί!

Ένας χυμός που καθαρίζει συνδυάζει τη διατροφική δύναμη των φρούτων και των λαχανικών σε ένα, εύκολο στην κατανάλωση ποτό. Ο χυμός των λαχανικών και των φρούτων είναι φορτωμένος με αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης των τοξινών. Αυτό βοηθά να απομακρύνει την πίεση του ήπατος, του παχέος εντέρου, και των νεφρών. Τα λαχανικά όπως το σέλινο, το αγγούρι, τα κολοκυθάκια, το μαρούλι, τα καρότα, το λάχανο, και το σπανάκι είναι σπουδαία για την παρασκευή χυμού. Για τα φρούτα, δοκιμάστε τα μήλα, τα πορτοκάλια, τα αχλάδια, τον ανανάς, και τα ροδάκινα.

  1. Σπιτικά ποτά καθαρισμού!

Εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μου ποτά που θα βοηθήσουν κάθε νεφρό να καθαρίσει. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι φρέσκα λεμόνια, μηλόξιδο και καθαρισμένο νερό. Καλό είναι να το πίνετε για τέσσερις ημέρες για να γίνει σωστός καθαρισμός!

Πίσω →