Μένοντας αδύνατοι και γεμάτοι ευεξία είναι κάτι που όλοι θέλουμε. Το κλειδί της επιτυχίας, είναι να εκπαιδεύσετε τον μεταβολισμό σας ώστε να λειτουργεί στα καλύτερά του. Το μεταβολικό σας σύστημα δεν είναι υπεύθυνο μόνο για την καύση του λίπους και την οικοδόμηση μυϊκού ιστού. Ρυθμίζει επίσης την ορμονική λειτουργία, την μυϊκή αποκατάσταση, την έκκριση ιδρώτα, τον ύπνο, την αναγέννηση των κυττάρων.

Οπότε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας να λειτουργήσει στα καλύτερά του; Η πιο αποτελεσματική προσέγγιση είναι να επαναλαμβάνετε τα ίδια <<μηνύματα>>, ημέρα με την ημέρα. Τις σωστές πληροφορίες ξανά και ξανά μέχρι ο μεταβολισμός σας να συνηθίσει την νέα πραγματικότητα. Θα πρέπει να δίνετε επανειλημμένα το ίδιο μήνυμα: «καίμε το λίπος».

Παρακάμπτοντας κάποιο γεύμα αποτελεί λάθος πληροφορία. Αλλιώς μεταφράζεται ότι ο οργανισμός πεινάει, έτσι αποθηκεύεται ευκολότερα λίπος. Η υπερκατανάλωση τροφής είναι επίσης λάθος πληροφορία για τον οργανισμό. Πρέπει να διακόπτουμε για ένα λεπτό ώστε να χωνέψουμε αυτόν τον τεράστιο σωρό των τροφίμων.

Με αυτόν τον τρόπο, ό, τι τρώμε δεν είναι πάντα σχετικό με τις θερμίδες, και τι φάγαμε εχθές, και σε ποια δίαιτα βρισκόμαστε. Κάθε φορά που τρώτε είναι μια ευκαιρία για να στείλετε πληροφορίες στον μεταβολισμό σας. Θα πρέπει να διδάξετε το σώμα σας πώς να κάνει τα πράγματα σωστά!

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παραιτηθεί. Το πιο σημαντικό, είναι να δείξετε στον εαυτό σας σεβασμό και αγάπη. Για περαιτέρω βοήθεια στην προσπάθειά σας να ρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας και επαγγελματική αξιολόγηση επικοινωνήστε μαζί μας.

Πίσω →