Η Graviola είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία συμβάλλουν στα οφέλη για την υγεία:

Τα οφέλη της Graviola:

  • Πηγή αντιοξειδωτικών

Όχι μόνο η Graviola περιέχει άφθονες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά ο μίσχος, ο φλοιός και τα φύλλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει την καταστροφή των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.

  • Μπορεί να ρυθμίσει τη γλυκόζη του αίματος

Ορισμένα συστατικά της Graviola περιλαμβάνουν φυτοχημικά, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Η διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου σακχάρου στο αίμα είναι σημαντική γιατί μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αγγείων που παρέχουν αίμα σε σημαντικά όργανα, όπως η καρδιά.

  • Συμβάλλει στα επίπεδα ενέργειας

Η Graviola περιέχει βιταμίνες Β1 και Β2 και Μαγνήσιο, καθεμία από τις οποίες συμβάλλει σε φυσιολογικά επίπεδα ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

  • Βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το σώμα να καταπολεμήσει και να κρατήσει μακριά τις ασθένειες. Η βιταμίνη Β1 και ο ψευδάργυρος (και τα δύο βρίσκονται στη Graviola) μπορούν να βοηθήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

  • Βοηθά τη λειτουργία των μυών

Χρησιμοποιούμε τους μύες μας όλη την ώρα, ακόμα και όταν δεν το γνωρίζουμε, επομένως είναι απαραίτητο να φροντίζουμε να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Η Graviola περιέχει Κάλιο και Ασβέστιο, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας.

 

Πίσω →