Ιουλία Χαριστού ΔιατροφολόγοςΧρήσιμα άρθραΣυμβουλές9 συμβουλές απώλειας βάρους για να χάσετε κιλά ευκολότερα και ταχύτερα.

Παρακάτω είναι 9 συμβουλές για να χάσετε βάρος ακόμα πιο γρήγορα:

  1. Μπορείτε να καταναλώσετε ένα πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Η κατανάλωση πρωινού υψηλό σε πρωτεΐνη έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την λαιμαργία και την συνολική πρόσληψη θερμίδων όλη την ημέρα.

  1. Αποφύγετε τα ζαχαρούχα ποτά και το χυμό φρούτων.

Αυτά είναι από τα πιο παχυντικά πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο σώμα σας και αποφεύγοντάς τα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

  1. Πίνετε νερό μισή ώρα πριν τα γεύματα.

Μια μελέτη έδειξε ότι το πόσιμο νερό μισή ώρα πριν από τα γεύματα αύξησε την απώλεια βάρους κατά 44% σε διάστημα 3 μηνών.

  1. Καταναλώστε διαλυτές φυτικές ίνες.

Μελέτες δείχνουν ότι οι διαλυτές ίνες μπορούν να μειώσουν το λίπος, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Τα συμπληρώματα ινών όπως η γλυκομαννάνη μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

  1. Πίνετε καφέ ή τσάι.

Αν πίνετε  καφέ ή τσάι, πιείτε όσο θέλετε, καθώς η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας κατά 3-11%.

  1. Φάτε κυρίως τρόφιμα ολικής άλεσης, μη επεξεργασμένα τρόφιμα.

Βασίστε το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής σας σε τρόφιμα ολικής. Είναι πιο υγιεινά σας χορταίνουν πιο πολύ.

  1. Να τρώτε αργά.

Αυτοί που τρώνε γρήγορα κερδίζουν περισσότερο βάρος με την πάροδο του χρόνου. Η αργή κατανάλωση των τροφίμων σας κάνει να αισθάνεστε πιο χορτάτοι και ενισχύει τις ορμόνες που μειώνουν το βάρος.

  1. Να ζυγίζεστε κάθε μέρα.

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζυγίζονται καθημερινά είναι πολύ πιο πιθανό να χάσουν βάρος και να το κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  1. Κάνετε έναν καλό ύπνο κάθε βράδυ.

Ο λίγος ύπνος είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες κινδύνου για την αύξηση του σωματικού βάρους, οπότε η φροντίδα του ύπνου σας είναι σημαντική.

Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη εξ'αποστάσεως.

Διαλέξτε μία από τις παρακάτω δίαιτες και συμπληρώστε την φόρμα για άμεση παραγγελία :

 

7 ήμερο προσωπικό πρόγραμμα  διατροφής / δίαιτας  ή

28 ήμερων προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / δίαιτας  ή

14 ήμερο προσωπικο πρόγραμμα για Δίαιτα για μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους 

Πίσω →