Ιουλία Χαριστού ΔιατροφολόγοςΧρήσιμα άρθραΜεσογειακή διατροφήΗ Καθημένη Διατροφή με Υψηλές Συγκεντρώσεις Υδατανθράκων Προάγουν τον Καρκίνο

Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ότι η ινσουλίνη ελέγχει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Η ορμόνη αυτή είναι ακόμα εξαιρετικά σημαντική για τον μεταβολισμό του λίπους και των πρωτεϊνών. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι αθλητές κάνουν ενέσεις ινσουλίνης για να προωθήσουν την ανάπτυξη των μυϊκών κυττάρων.

Σε χρόνια βάση, τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης μπορούν να ευνοήσουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Τα άτομα που ακολουθούν δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα επεξεργασμένης ζάχαρης τελικά αναπτύσσουν αντοχή στην ινσουλίνη, που σημαίνει ότι χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες ινσουλίνης για να ελέγξουν τον μεταβολισμό τους. Το γεγονός αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη καρκίνου.

Η διάρκειας 18 ετών, μελέτη υγείας σε νοσοκόμες, έδειξε ότι οι γυναίκες που κατανάλωναν δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα επεξεργασμένης ζάχαρης παρουσίαζαν ποσοστιαία αύξηση των περιστατικών παγκρεατικού καρκίνου κατά 48%. Οι γυναίκες που ακολουθούσαν μεσογειακή δίαιτα - υψηλή σε φρούτα, λαχανικά, άλιπα κρέατα και μονοακόρεστα λιπαρά (π.χ. ελαιόλαδο) - δεν παρουσίαζαν σχεδόν καθόλου περιστατικά παγκρεατικού καρκίνου.

Όλο και αυξανόμενες αποδείξεις, κατευθύνουν στην θέση ότι η μεσογειακή διατροφή  προάγει τον έλεγχο του σωματικού βάρους και εμποδίζει εκφυλιστικές ασθένειες, όπως τα καρδιακά νοσήματα και ο καρκίνος.

Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα Μεσογειακής διατροφής για « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Ακολουθήστε μία σωστή αποτοξίνωση, ξεπρηστείτε και γεμίστε ενέργεια.

Η εποχή είναι ιδανική για μία νέα αρχή, βάζοντας στη ζωή σας όλα τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει η φύση. Με το ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στον τρόπο ζωής σας !

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη εξ' αποστάσεως.

Διαλέξτε την προσωπική σας μεσογειακή δίαιτα  και συμπληρώστε την φόρμα για άμεση παραγγελία

 

Πίσω →