Ποια είναι τα οφέλη των σταφυλιών για την υγεία;

Είναι ίσως τα σημαντικότερα απότοξινωτικα τρόφιμα καθώς αυξάνει την διούρηση βοηθώντας  έτσι την αποβολή τοξίνων. Το έλαιο από το σπόρο του σταφυλιού είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία συντελούν στην μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, δεδομένου ότι έχουν τη ικανότητα να μειώνουν τη χοληστερόλη.

Επιπλέον, έχει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη δημιουργία και τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών, βοηθώντας κατά συνέπεια να τη διατήρηση της νεανικότητας. Τέλος, είναι μια φυσική ιατρική ενάντια στη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα και τις αιμορροΐδες

Είναι ένα φρούτο υψηλής θρεπτικής άξιας και μπορούμε να το βρούμε σε ποικίλες γεύσεις και χρώματα. Αν και πολλοί θεωρούν ότι τα κόκκινα σταφύλια είναι τα ευεργετικότερα για την υγεία μας, είναι γεγονός ότι όλα τα είδη σταφυλιού προσφέρουν τα παρόμοια οφέλη.

Το σταφύλι και τα προϊόντα ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας (κρασί, σταφίδες και χυμός σταφυλιών) είναι πλούσια σε βιταμίνες και έχουν υψηλή θρεπτική αξία.

Θρεπτική αξία

 Πλούσιο σε:

  •    στη βιταμίνη Α, Β, και C
  •    κάλιο.

Τα 100gr.σταφύλια παρέχουν 60 θερμίδες.

 

Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Ακολουθήστε μία σωστή αποτοξίνωση, ξεπρηστείτε και γεμίστε ενέργεια. 

Η εποχή είναι ιδανική για μία νέα αρχή, βάζοντας στη ζωή σας όλα τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει η φύση. Με το ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στον τρόπο ζωής σας !

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

 

 

 

Πίσω →