Μελέτες σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο, δείχνουν ότι 9 στις 10 γυναίκες έχουν  κυτταρίτιδα  , η οποία μπορεί να είναι ήπια, μέτρια ή σοβαρή.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που, χάρη στις ιδιότητες τους, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της κυτταρίτιδας στο σώμα σας.  Γνωρίστε τα !

1 -. Αγκινάρα . Προωθεί την λεμφική παροχέτευση η αγκιναρα και καθαρίζει το ήπαρ, το αρμόδιο όργανο για την αφαίρεση των τοξινών.

2 -. Παπάγια . Έχει ένα ένζυμο η παπάγια, που ονομάζεται  παπαϊνη οποία εξαλείφει τη συσσώρευση του λίπους και βοηθά στη διάσπαση των πρωτεϊνών που  προκαλούν την κυτταρίτιδα .

3 -. Τα πορτοκάλια . Πλούσια σε βιταμίνη C , εξουδετερώνουν τις επιδράσεις του οξειδωτικού στρες του δέρματος και είναι απαραίτητα τα πορτοκαλια στην σύνθεση του κολλαγόνου.

4 -. Ο ανανάς .  Βοηθά το πεπτικό σύστημα λόγω της περιεκτικότητάς του σε πρωτεολυτικό ένζυμο τη βρομελαΐνη που βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών. Η βρομελαΐνη που περιέχει ο ανανας είναι ένας από τους ισχυρότερους φυσικούς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές φλεγμονώδεις καταστάσεις, ειδικά στα αίτια και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

5 -. Γοφάρι (Bluefish) . Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3  λιπαρά οξέα, τα οποία διεγείρουν  με τις φλεγμονώδεις ιδιότητες στην παροχή αίματος για την καταπολέμηση των προβλημάτων της μικροκυκλοφορίας.

Έτσι, εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας και να βελτιωθεί η υφή του, είναι ιδανικό να ασκείστε κάθε μέρα και να έχετε μια  υγιεινή διατροφή καθημερινά , αλλά και  χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά .

Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Ακολουθήστε μία σωστή αποτοξίνωση, ξεπρηστείτε και γεμίστε ενέργεια.

Η εποχή είναι ιδανική για μία νέα αρχή, βάζοντας στη ζωή σας όλα τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει η φύση. Με το ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στον τρόπο ζωής σας !

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

Πίσω →