10 Συμβουλές για να είσαι ευτυχισμένη και σε φόρμα

Πώς να χάσετε βάρος και να είστε ευτυχισμένοι; Είναι μια από τις πιο κοινές ερωτήσεις. Μπορείτε να χάσετε βάρος και να είστε ευχαριστημένοι με την αλλαγή του τρόπου ζωής. Η δύναμη της αλλαγής είναι σημαντική σε όλους τους τομείς. Είναι βασικό να το έχετε πάρει απόφαση να κάνετε αυτή την αλλαγή.

 Μπορείτε να το κάνετε!

1) Το βασικότερο όλων είναι το πρωινό. Αυτό ενεργοποιείτο μεταβολισμό σας και σας αποτρέπει να καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες τροφής.

2) Πρέπει να καταναλώνετε δύο σνακ την ημέρα. Κατά προτίμηση φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια που βοηθούν την πέψη και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

3) Το γιαούρτι είναι μια τροφή που δεν πρέπει να λείπει από το διαιτολόγιο σας. Ως γαλακτοκομικό προϊόν σας βοηθάει στο να κάψετε λίπος και βελτιώνει τη μυϊκή μάζα σας.

4) Η άσκηση είναι το κλειδί για να μείνετε σε φόρμα. Ιδανικά για να έχετε μια  σταθερή πορεία θα πρέπει να ασκείστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα

5) Κοιμηθείτε τουλάχιστον 6 ώρες, βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αναγεννηθούν και να επεξεργάζονται το λίπος που τρώτε καλύτερα κάθε μέρα

6) Το δείπνο σας πρέπει να είναι ελαφρύ, αλλά και θρεπτικό. Είναι καλύτερο το βραδινό να το καταναλώνετε τουλάχιστον 2 ώρες πριν κοιμηθείτε.

7) Να θυμάστε ότι μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να φάτε επιδόρπιο που σας αρέσει. Χωρίς υπερβολή και χωρίς ενοχές

8) Καθημερινά θα πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον δύο μερίδες φρούτων και λαχανικών.

9) Κάνετε ένα μικρό διαλογισμό καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικό για σας να είστε ήρεμη και τα επίπεδα του άγχους σας υπό έλεγχο.

10) Η ποικιλία στη διατροφή σας είναι το κλειδί για να μην πάρετε βάρος.

Πίσω →