10 από τα πολλαπλά οφέλη από την κατανάλωση ανανά

Ο ανανάς περιέχει βρομελίνη, ένα πεπτικό ένζυμο που είναι αποτελεσματικό στη μείωση της φλεγμονώδους ιγμορίτιδας, φαρυγγίτιδας ή αρθρίτιδας.

Ο ανανάς είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, αλλά και ένα φρούτο που μας παρέχει ακόμα περισσότερα προνόμια στον οργανισμό μας.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το φρούτο, γηγενή στην Κεντρική Αμερική έχει καταναλωθεί για τις χιλιάδες των φαρμακευτικών ή ιαματικών ιδιοτήτων του, και χάρη στα μέταλλα, τα ένζυμα και τη βρομελίνη που περιέχει, μπορεί να είναι μεγάλη η βοήθεια στον τομέα της καταπολέμησης κατά του καρκίνου, της υπέρτασης, και της γήρανσης.

Από τη φροντίδα του δέρματος ως την απώλεια βάρους, είναι τα οφέλη από την κατανάλωση του ανανά.

Η απώλεια βάρους : Λόγω της φυσικής του γλυκύτητας, μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για την απώλεια, καθώς μειώνει την όρεξη για γλυκό και επιφέρει.

Καλή υγεία της όρασης: Με τεράστιες ποσότητες αντιοξειδωτικών, ο ανανάς μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος, ειδικά από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

Υγιές στόμα: Η υψηλή ποσότητα βιταμίνης C που περιέχει, αποτρέπει το σχηματισμό της πλάκας και προστατεύει από.

Εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και βήτα-καροτίνη: Χάρη σε αυτά γίνεται ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Επίσης, είναι απαραίτητα για τη διατήρηση των βλεννογόνων και.

Η καλή πέψη και αποφυγή δυσκοιλιότητας: Επειδή ΦΡΟΥΤΑ Οπως Ο ανανάς ΕΙΝΑΙ πλούσια ΣΕ φυτικές ίνες , υπάρχει μεγάλη αποτελεσματικότητα κατά της δυσκοιλιότητας, καθώς βοηθά στη ρύθμιση και βελτίωση της πέψης.

Περιποίηση του δέρματος: Ο ανανάς επίσης, με τα ένζυμα που περιέχει, βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας και ενυδάτωσης του. Ακόμη, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μπορεί να μειώσει.

Παροχή μετάλλων: Ο ανανάς είναι μια εξαιρετική πηγή μαγνησίου, σιδήρου και θείου.

Βελτίωση της σεξουαλικής ζωής: Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων ανόργανων συστατικών και ενζύμων, βελτιώνεται η δραστηριότητα της ορμόνης του σεξ, και επομένως, η σεξουαλική ζωή.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: Χάρη στην περιέχον βρομελίνη, είναι βελτιωμένη η ανοσολογική λειτουργία, διότι το ένζυμο αυτό μπορεί να προκαλέσει ευεργετικές.

Αποχαιρετίστε την υπέρταση: Ένα φλιτζάνι ανανά περιέχει 1 mg νατρίου και 190 mg καλίου. Ο τέλειος συνδυασμός για να μειωθεί η αρτηριακή.

Πίσω →