5 οργανικά παυσίπονα

Τα φάρμακα δεν μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα στο να απαλλαγούμε από τον πόνο. Οργανικές θεραπείες πόνου, όπως τα φυτικά φάρμακα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλής.

Τα φυτικά φάρμακα είναι αποδεκτά για την θεραπεία πολλών ασθενειών και περιλαμβάνουν πολλά θετικά όπως τη μείωση της φλεγμονής και τη μείωση των επιπέδων τοξινών του σώματος. Επίσης τα φυτικά φάρμακα δρουν σαν παυσίπονα.

Παρακάτω είναι μερικές δημοφιλείς επιλογές για την φυσική ανακούφιση από τον πόνο:

Καψαϊκίνη (Chili Peppers)

Η καψαϊκίνη είναι μια ουσία που βρίσκεται στις καυτερές πιπεριές τσίλι. Πρόσφατα η καψαϊκίνη βρέθηκε ότι ανακουφίζει τον χρόνιο πόνο. Η καψαϊκίνη μεταφέρει την αίσθηση του πόνου από το περιφερικό προς το κεντρικό νευρικό σύστημα και παίρνει μια-δυο μέρες για να συμβεί αυτό

Τζίντζερ

Η πιπερόριζα έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες της Ασίας για να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου που συνήθως προκαλείται από αρθρίτιδα και ρευματισμούς. Αυτό το φυτικό φάρμακο έχει αντι-χημικές ουσίες που βοηθούν στη μείωση φλεγμονής των μυών, και επειδή είναι φυσικό, έχει λίγες ή και καθόλου παρενέργειες.

Βάλσαμο

Το βάλσαμο σε περίπτωση που δεν είναι προφανές από το όνομά του ήταν μια αποτελεσματική θεραπεία για πονοκεφάλους, στομαχόπονους και πονόδοντους (πόνος που μπορεί να έρθει με πυρετό σε ορισμένες περιπτώσεις). Σήμερα, πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να θεραπεύσουν τις ημικρανίες και την ρευματοειδή αρθρίτιδα. Βέβαια απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα αυτού του φυτικού φαρμάκου και πάντα να χρησιμοποιείται με μέτρο.

Αρπαγόφυτο ( διάβολος ' s νύχι )

Το νύχι του διαβόλου είναι ένα βότανο που προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιρρευματικές, αναλγητικές, ηρεμιστικές και διουρητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση του μυϊκού άλγους και των φλεγμονών.

Βαλεριάνα

Ενώ χρησιμοποιείται πιο συχνά για να βοηθήσει σε προβλήματα ύπνου, όπως αϋπνία, αυτό το φυτικό φάρμακο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει τους σπασμούς και τις μυϊκές κράμπες. Υπάρχουν ακόμη και φαρμακευτικά προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό το φυτό. Πολλές γυναίκες διαπιστώνουν επίσης ότι βοηθά στη διαχείρισή τους εμμηνόρροιας και τα συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων και το άγχος.

Να θυμάστε ότι συχνά, η θεραπεία μιας ασθένειας μπορεί να είναι ένας συνδυασμός μεθόδων και τεχνικών , οι οποίες περιλαμβάνουν όχι μόνο τα φάρμακα που παίρνετε , αλλά και ανάπαυση, Διατροφή ΚΑΙ κατάλληλη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Από έναν Ειδικό.

Πίσω →