Η αξιολόγηση της σύστασης του ανθρωπίνου σώματος, είναι πολύ σημαντική για τον προσδιορισμό της διατροφικής κατάστασης και τον έλεγχο των υγρών.

Οι παράμετροι που μετρά ο λιπομετρητής MALTRON BODY fat Analyser BF-906  είναι :

* το ποσοστό σωματικού λίπους, το επιθυμητό ποσοστό λίπους% (Ελάχιστο/Μέγιστο),

* το βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR) (KCal),

* την αγωγιμότητα του σώματος,

* το δείκτη σωματική μάζας (ΒΜΙ),

* το επιθυμητό βάρος (Ελάχιστο / Μέγιστο),

* το άλιπο βάρος και τον άλιπο ιστό %.

* Ακόμα μετρά τα λίτρα νερού στο σώμα, το ποσοστό νερού % και το επιθυμητό νερό στο σώμα (Ελάχιστο / Μέγιστο).

Ο ασθενής δεν χρειάζεται να ξεντυθεί, δεν υπάρχει άμεση επαφή με τον ασθενή, είναι μη-διεισδυτικό. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εύχρηστο.

Στην πρώτη σας επίσκεψη στο χώρο μας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε εάν κάποια τιμή στις αιματολογικές σας εξετάσεις είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων (π.χ. χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, ζάχαρο κτλ)

Θα γίνει λήψη του ιστορικού σας σχετικά με το βάρος σας, αλλαγες βάρους, τυχόν παθήσεις, φαρμακευτική αγωγη, προτιμήσεις σε φαγητά, φαγητά που δεν επιθυμείτε να μπουν στο διαιτολόγιο σας, τρόπος ζωής, τις ώρες εργασίας σας, άσκηση ή άθληση κτλ.

Όσον αφορά την λιπομέτρηση θα πρέπει να είστε νηστικοί 2 ώρες πριν, και να μην έχετε καταναλώσει νερό, καφέ, τσάι ή οτιδήποτε άλλο σε υγρό. Για τις γυναίκες δεν υπάρχει πρόβλημα εάν είναι αδιάθετες, το ποσοστό του λίπους θα υπολογιστεί κανονικά. Επίσης σε περίπτωση που υπάρχει κατακράτηση, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Θα βάλουμε μαζί έναν στόχο σχετικά με το πόσα κιλά θέλετε να χάσετε και σε πόσο καιρό σε συνδυασμό με την προώθηση της υγείας σας πάντα.

Την συχνότητα των συνεδριών την αποφασίζουμε από κοινού σύμφωνα με τον στόχο μας.

 

Πίσω →