Τα μυριάδες προϊόντα που βρίσκονται στα φαρμακεία και τα καταστήματα ομορφιάς είναι η μόνη απόδειξη που επιβεβαιώνει την εμμονή που έχει επικρατήσει για το τέλειο δέρμα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας, αυτά είναι τα τρόφιμα με τα οποία πρέπει να γεμίζετε το πιάτο σας.

Στο μυαλό μας, το λαμπερό δέρμα είναι μαλακό, εύπλαστο, ενυδατωμένο και χωρίς κηλίδες. Το μυστικό για να εξασφαλίσετε ότι το δέρμα σας μοιάζει με αυτό όλη την ημέρα είναι να γεμίσετε την διατροφή σας με πλούσια σε νερό τρόφιμα και ωφέλιμα λίπη, όπως τα παρακάτω:

  1. Σολομός και άλλα λιπαρά ψάρια:

Ο σολομός, η ρέγγα, το σκουμπρί και οι σαρδέλες είναι γεμάτες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας και της ευλυγισίας του δέρματος.

  1. Νερό:

Πάντα αξίζει να αναφέρουμε το άφθονο πόσιμο νερό καθημερινά, καθώς εξασφαλίζει ότι το δέρμα μας παραμένει ενυδατωμένο και συνεπώς παχύ και εύπλαστο.

  1. Αβοκάντο:

Αυτό το αγαπημένο στο πλήθος τρόφιμο είναι γεμάτο με καλά λίπη, τα οποία, όπως και τα λίπη που βρίσκονται στον σολομό, βοηθούν να διατηρηθεί το δέρμα ενυδατωμένο.

  1. Γλυκοπατάτες, καρότα και κολοκύθι:

Αυτά τα λαχανικά έχουν όλα την υπογραφή τους με πορτοκαλί χρώμα από β-καροτένιο, το οποίο μπορεί να δώσει μια ζεστή κίτρινη ή πορτοκαλιά τόνωση στο δέρμα που δίνει την εμφάνιση υγιούς δέρματος.

  1. Ελαιόλαδο:

Εδώ έχουμε περισσότερα καλά λίπη. Το υψηλό επίπεδο μονοακόρεστων λιπών που βρίσκονται ειδικά στο ελαιόλαδο βοηθά στην υγρασία του δέρματος. Το ελαιόλαδο είναι γεμάτο από αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

  1. Καρπούζι:

Όλο αυτό το νερό μέσα στο καρπούζι σημαίνει ότι σας παρέχει μια μεγάλη δόση ενυδάτωσης για το δέρμα σας.

  1. Μαύρη σοκολάτα:

Μια μεγάλη δικαιολογία για να απολαύσετε τη μαύρη σοκολάτα αποτελούν τα αντιοξειδωτικά που ονομάζονται φλαβανόλες, τα οποία παρέχει και βοηθούν στο να διατηρείται το δέρμα παχύ και πιο ενυδατωμένο.

Το Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία σας προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής « Απώλειας Λιπώδους Ιστού », με στόχο την απώλεια βάρους, του ενδοκοιλιακού λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας! 
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών για τον καθένα ξεχωριστά διαμορφώνουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής το οποίο προσφέρει όχι μόνο την απώλεια βάρους αλλά και την σωστή ισορροπία στον οργανισμό σας.

Τολμήστε το και μέσα σε 2 εβδομάδες το δέρμα θα λάμπει, τα φουσκώματα εξαφανίζονται και ο οργανισμός σας θα σας ευγνωμονεί… 

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη εξ'αποστάσεως.

Διαλέξτε μία από τις παρακάτω δίαιτες και συμπληρώστε την φόρμα για άμεση παραγγελία :

 

7 ήμερο προσωπικό πρόγραμμα  διατροφής / δίαιτας  ή

28 ήμερων προσωπικό πρόγραμμα διατροφής / δίαιτας  ή

14 ήμερο προσωπικο πρόγραμμα για Δίαιτα για μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους 

Πίσω →